Restaurant Linnaeus

Ons restaurant Linnaeus heeft een eerlijke keuken in een heerlijke omgeving. Kunst, natuur en gastronomie op één plek binnen handbereik.

Bij een bezoek aan Het Depot kunt u uitgebreid de tijd nemen om onze ruim 600 beelden te bewonderen en lekker te wandelen door onze twee arboreta. Wilt u ook op uw gemak genieten van een heerlijke dagverse lunch? Dat kan bij ons restaurant Linnaeus. Wij verwelkomen u hier graag. 

 

We bereiden uw lunch met verse producten. Onze specialiteit is groenten en vergeten groenten. Groenten en kruiden komen uit de directe omgeving en zijn – net als alle overige ingrediënten – dagelijks vers. Ook houden we graag rekening met uw speciale wensen. De bereidingstijd van uw maaltijd kan hierdoor iets langer duren.

Linnaeus serveert vegetarische en veganistische gerechten. De geregeld wisselende menukaart vindt u hier.

Openingstijden en reserveringen

Restaurant Linnaeus is van donderdag tot en met zondag (11.00 – 17.00 uur) geopend voor de lunch. Gedurende de openingstijden is het mogelijk telefonisch te reserveren via 0317 467 736. Groepen raden we aan altijd te reserveren.

 

Voorafgaand aan concerten of andere evenementen op vrijdagavond is het bovendien mogelijk te dineren in ons restaurant. U kunt hiervoor reserveren via de mail: linnaeus@hetdepot.nl.

 

Tijdens de openingen van tentoonstellingen is restaurant Linnaeus alleen geopend voor koffie en thee. Reserveringen zijn op die dagen niet mogelijk.

 

Het restaurant is een onderdeel van het totale concept van de beeldengalerij. We ontvangen al onze bezoekers als welkome gasten en dat geldt daarom ook voor bezoekers aan ons restaurant. U bent ook hier van harte welkom!

 

Contact
Restaurant Linnaeus 
Arboretumlaan 4
6703 BD Wageningen

 

T 0031 (0)317 467 736
E linnaeus@hetdepot.nl